Vi holder hjulene i gang

Kristin B. Ingebrigtsen
Kristin B. I.

På prosjekt Oslo storbylegevakt har vi innført strenge smittevernrutiner for å klare å holde hjulene i gang. Det er svært viktig for oss i prosjektet at vi klarer å unngå stans i driften. Stans i driften vil bety permitteringer og en vanskelig hverdag for svært mange mennesker. Dette ønsker vi i det lengste å unngå. Det er ikke lett å veie disse to svært viktige forholdene mot hverandre; hensynet til personers privatøkonomi og bedrifters levedyktighet mot smittevern og den samfunnsinnsatsen hele landet bidrar til i dag.

Vi opplever at vi har klart å finne en fin middelvei mellom disse to forholdene. Alt kontorpersonell som ikke strengt nødvendig må være fysisk på byggeplassen er sendt hjem for å ha hjemmekontor. Fagarbeiderne jobber utendørs og i hovedsak i hver sin maskin. Det er lett å holde god avstand mellom alle, både inne og ute. Avstand og god håndhygiene er nevnt av FHI som de to viktigste tiltakene i kampen mot koronaviruset. Vi jobber kontinuerlig med å holde oss oppdatert og å følge opp rådene til FHI.

Vi håper alle holder seg friske, både på byggeplassen og ellers i samfunnet. Vær solidarisk, kan du være hjemme; bli hjemme.