Prosjektoppstart

Vanessa Olausen
Vanessa Olausen

Det nærmer seg februar, noe som betyr oppstart av prosjektet Ullerud Terrasse! Allerede førstkommende mandag (1. feb) vil rensk av tomt og klargjøring av riggen begynne. Det skal settes opp byggegjerder og utstyr skal rigges. Til uka vil også grunnentreprenør være på plass, og starter klargjøring av byggetomten med vegetasjonsrensk.

Ullerud Terrasse bygges for Frogn kommune og skal bestå av åtte boenheter for mennesker med funksjonsnedsettelse. Prosjektet vil utføres parallelt med Belsjø Terrasse, som skal bygges ved golfbanen i Drøbak. Sistnevnte skal bli omsorgsboliger for eldre. Det er planlagt å bruke de samme firmaene og ressursene på begge prosjektene. Ullerud Terrasse har planlagt ferdigstillelse i midten av februar 2022. Mer informasjon om prosjektet er å finne under Om prosjektet øverst i menyen.

Bloggen skal i all hovedsak brukes til å informere naboer og interessenter om det som skjer i prosjektet. Her vil det være mulig å følge med på fremdrift og bruke kontaktinformasjonen via menyen dersom man lurer på noe. I tillegg vil det publiseres innlegg for å varsle om sjenerende aktiviteter som f.eks. sprengning. Ved å melde seg på epostvarslingen i høyre spalte vil man motta varsel når det publiseres et nytt innlegg på bloggen.

Vi i Skanska ser frem til å komme i gang, og ønsker dere samtidig en riktig fin helg!